edb_nyitóA PostgreSQL közösség immár több mint 25 éve fejleszti azt a vállalati szintű adatbázis-kezelő rendszert, amely napjainkra méltó versenytársa lett a kereskedelmi RDBMS megoldásoknak, amit igazol a PostgreSQL alapú megoldások számának jelentős emelkedése, az ilyen megoldások használata a legnagyobb teljesítményigényű és legkritikusabb alkalmazási területeken is. Ez a fejlődés tette indokolttá azt, hogy a szoftvermegoldást fejlesztő PostgreSQL közösség együttműködést kötött egy kereskedelmi vállalkozással, amely a nyílt forráskódú közösségi szoftvermegoldás mögé olyan professzionális vállalati szolgáltatásokat és támogatást biztosít, amely jogos elvárás a nagyvállalati fejlesztők, IT szervezetek részéről.

Az EnterpriseDB, mint professzionális vállalati szoftvermegoldás biztosítja mindazon képességeket, szolgáltatást és támogatást, amelyek képesek lefedni a nagyvállalati fejlesztők által támasztott igényeket. Az EnterpriseDB és a PostgreSQL fejlesztői közösség között kialakult hosszú távú és mélyreható együttműködés eredményeként az EnterpriseDB létrehozta azokat a szoftvertermékeket, amelyek egyrészt megadják a választás szabadságát az ügyfelek részére, másrészt teljes mértékben képesek kiszolgálni a vállalati IT igényeket és a vállalati fejlesztők által támasztott elvárásokat.

Részletek…

A Gartner által a vállalati adatbázis-kezelők piacáról készült bűvös négyzetben az EnterpriseDB stabilan a vezető kategóriába tartozó gyártóként szerepel. Amennyiben kíváncsi arra, hogy ezt mivel indokolja a Gartner kattintson a részletekért.