rc_banner_jbossA JBoss a vállalat 2007-es akvizíciót követően került a Red Hat portfóliójába és mára a Red Hat egyik legerősebb márkanevévé vált. A JBoss brand a Red Hat vállalati köztesréteg termékeit jelenti, azon belül is külön termékplatformokat takar a különféle köztesréteg funkciók megvalósítására. Ezen funkciók, illetve az azt megvalósító JBoss termékplatformok a következők:

Alkalmazás-futtatási környezetek és alaptechnológiák

Alkalmazás-integrációs megoldások

  • Red Hat JBoss A-MQ
  • Red Hat JBoss Fuse

Adat-integrációs megoldások

Üzleti-folyamat automatizálás és szabálykezelés

Integrált fejlesztői környezet

Rendszermenedzsment és életciklus-kezelés

  • JBoss Operations Network

jboss middleware portfolio 2015

A Red Hat a JBoss felvásárlását követően – következetesen ragaszkodva a vállalat filozófiájához és stratégiájához – valamennyi JBoss szoftvertermék forráskódját megnyitotta mind a fejlesztői közösség, mind a felhasználók számára és azóta is a JBoss fejlesztői közösség (JBoss.org) legjelentősebb támogatója. Aktívan vesz részt a JBoss.org közösség illetve az azon belül fejlesztett termékek és technológiák létrehozásában és ezen megoldásokra építkezve hozza létre a vállalati felhasználásra szánt enterprise szoftvertermékeit.

Az itt felsorolt termékekről további részleteket, illetve árazási információkat a sales@ulx.hu email címen és/vagy a +36 1 450 0921-es telefonon keresztül kaphat.