Red Hat automatizáció

A Red Hat felhőmegoldások teljeskörű választ adnak a vállalatok felhőigényeire, legyen szó infrastruktúrák felhőalapú megvalósításáról, korszerű, teljes mértékben automatizált alkalmazásplatformokról hibrid vagy multifelhő környezetekben, illetve a felhő működését kiszolgáló egyéb innovatív technológiákról.


Red Hat Ansible Automation Platform

Automatizált, skálázható rendszerek létrehozása és működtetése

A Red Hat Ansible Automation Platform a vállalati IT automatizáció alapja, egy korszerű nagyvállalat IT működése nehezen képzelhető el az Ansible használata nélkül, legyen szó a rendszerek létrehozásáról, telepítéséről vagy éppen azok működtetéséről. Az Ansible Automation Platform valamennyi olyan eszközt, komponenst tartalmaz, amelyek egy, a teljes vállalati működést lefedő automatizált rendszer használatához szükségesek.

Red Hat Satellite

A Red Hat Enterprise Linux infrastruktúrák menedzsment eszköze

A Red Hat Satellite egy kifejezetten a Red Hat Enterprise Linux környezetek infrastruktúra-menedzsmentjére tervezett eszköz. A Satellite lehetővé teszi, hogy a vállalati Red Hat infrastruktúrák minden körülmények között hatékonyan, biztonságosa, a szabályozásoknak, elvárásoknak és szabványoknak megfelelő módon legyenek egy központi eszközről menedzselhetők.

Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes

A Kubernetes alapú klaszterek teljes láthatóvá tétele és menedzsmentje

A Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes egyetlen pontról biztosítja egy akár teljes mértékben elosztott, multi-felhő telepítésű Kubernetes klaszter platformjának és alkalmazásainak biztonságos, szabályokra épülő menedzselését. Az ACM kiterjeszti az OpenShift lehetőségeit multi-klaszter képességekkel, a szabályok, házirendek rugalmas érvényesítését biztosítja a teljes klaszterre, annak méretétől függetlenül.

Red Hat Insights

Linux platformok magabiztos üzemeltetése

A Red Hat Insights a Red Hat Enterprise Linux platformok üzemeltetéséhez ad támogatást, segítségével egyszerűen felfedezhetővé válnak a rendszereket érintő biztonsági, megfelelőségi vagy éppen konfigurációs kockázatok, problémák. A Red Hat Insights a Red Hat Enterprise Linux előfizetések része.

Red Hat Smart Management

Red Hat infrastruktúrák menedzsmentje helytől függetlenül

A Red Hat Smart Management a Red Hat Satellite infrastruktúra menedzsment képességeit egyesíti a Red Hat Insights elemzői funkcióival. Az eredmény a Red Hat Enterprise Linux környezetek teljeskörű és biztonságos menedzsmentje a fizikai gépek szintjétől a hibrid multi-cloud rendszerekig.