Red Hat OpenShift technológiák

Az OpenShift és az aköré épülő termék- és technológiai ekorendszer teljeskörű választ biztosít a vállalatok alkalmazás-modernizációs, konténerizációs igényeire. Az OpenShift a Red Hat alkalmazás-platform (PaaS) megoldásaként robosztus és biztonságos nagyvállalati konténer-platformot és menedzsmentet kínál, legyen az helyben vagy a felhőben.


Red Hat OpenShift

Szabványos Kubernetes konténerplatform nagyvállalati igényekre hangolva és optimalizálva

A Red Hat OpenShift Container Platform a Red Hat vállalati felhasználásra optimalizált PaaS megoldása, egy teljeskörű és 100%-ban Kubernetes kompatibilis konténerplatform. Az OpenShift teljes mértékben automatizálja a konténer-infrastruktúra fejlesztési folyamatait, illetve annak üzemeltetését, számos olyan kiegészítést biztosít az alap Kubernetesen túl, amelyek a konténertechnológia vállalati használatát szolgálják. Az OpenShift biztosítja, hogy a konténer alapú alkalmazások az egyszerű felhőkörnyezeteken túl hibrid- és multi-felhő környezetekben is tökéletesen működhessenek, a platform jelentette valamennyi képesség kihasználásával.

Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes

A Kubernetes alapú klaszterek teljes láthatóvá tétele és menedzsmentje

A Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes egyetlen pontról biztosítja egy akár teljes mértékben elosztott, multi-felhő telepítésű Kubernetes klaszter platformjának és alkalmazásainak biztonságos, szabályokra épülő menedzselését. Az ACM kiterjeszti az OpenShift lehetőségeit multi-klaszter képességekkel, a szabályok, házirendek rugalmas érvényesítését biztosítja a teljes klaszterre, annak méretétől függetlenül.

Red Hat Advanced Cluster Security for Kubernetes

Teljes nagyvállalai biztonsági megoldás Kubernetes / OpenShift konténer-környezetek számára

A Red Hat Advanced Cluster Security (RHACS) konténer-biztonsági komponens olyan pontokon biztosít támogatást egy Kubernetes alapú OpenShift környezet számára, mint a különféle fenyegetések azonosítása és védelem azok ellen, compliance különféle elterjedt benchmarkokra (pl. CIS, NIST, PCI, HIPAA), audit jelentések készítése a compliance megfelelőség-vizsgálatok támogatására. Emellett támogatást ad a hálózat-szegmentációk kezelése és vizsgálata során, a lehetséges kockázatok feltérképezésének kezelésében vagy éppen a konfiguráció-kezelés megvalósításában. Az eszköz ideális kiegészítés azon esetekben, ahol a DevOps folyamatokat a vállalatok továbbgondolva DevSecOps folyamatokká transzformálják át.

Red Hat OpenShift Data Foundation

Storage megoldás hibrid- és multi-felhő alapú konténerkörnyezetek számára

A Red Hat OpenShift Data Foundation a konténer alapú környezetek számára kifejlesztett, CEPH technológiára épülő szoftver alapú storage megoldás (SDS). Az OpenShift Data Foundation elsődleges célja, hogy az OpenShift Container Platform működéséhez rugalmas, hatékony és azzal optimálisan együttműködő tárolórendszer biztosítson, függetlenül az implementáció helyétől és módjától.

Red Hat Quay

Elosztott, magas rendelkezésre állású konténer-image registry vállalati felhasználásra

A konténerek, konténer technológiák manapság gyakorlatilag minden vállalatnál jelen vannak, ezért megkerülhetetlen a konténer-image-ek biztonságos, magas rendelkezésre állású tárolása és kezelése. A Red Hat Quay a konténerek biztonságos tárolását és elérését biztosítja azok teljes életciklusa alatt. Beépített automatizációt, jogosultság- és hozzáféréskezelést nyújt, ezáltal is növelve az image-registry biztonságát. A Quay mind az OpenShifttel együtt használva, mind külön, önálló termékként is elérhető, így biztosítva a felhasználás maximális szabadságát.