Oktatás

A megfelelő és biztos tudás minden szoftver sikeres bevezetésének, elterjesztésének alapja. Nincs ez másként a nyílt forráskódú szoftverek esetében sem, ahol azonban sokszor jogosan merül fel az a probléma, hogy sokan, sokféle típusú és minőségű oktatást kínálnak a szoftverekhez. Az ULX-nél az egységes és integrált gyártói tanfolyamok, laborok, környezetek és nemzetközi érvényű vizsgák jelentik a biztos alapot a sokszínű technológiák elsajátításához.

A megfelelő szintű képzés a bevezetés és az üzemeltetés során komoly sikertényező (vagy ennek hiánya komoly kockázati tényező), ezt felismerve számos nyílt forráskódú szoftvergyártó – azon túlmenően, hogy támogatást, jogi védelmet biztosít a szoftverekhez – oktatási szolgáltatást is kínál. A hivatalos gyártói termékoktatások mellett természetes kínálunk olyan egyedi, megoldás- vagy intézményspecifikus oktatási programokat is, amelyek célirányosan kerülnek összeállításra, akár több szoftver elemeire épülő személyre szabott tananyagként.
Az ULX által kínált oktatási csomagok a nyílt forráskódú vállalati szoftvermegoldások minden fontos területét lefedik, magyar nyelvű, hivatalos tanfolyamokkal.