A Red Hat OpenShift Container Platform a gyártói Kubernetes implementációk között egyértelműen piacvezető helyen szerepel, ezért nem véletlen, hogy számos nagyvállalat döntött és dönt jelenleg is a bevezetése mellett. Az OpenShift funkcionalitását tekintve is határozottan kiemelkedik a hasonló konténer-platform megoldások közül, azonban még az általa biztosított szolgáltatások és képességek is bővítésre,. testreszabásra szorulhatnak egy szigorú szabályok és folyamatok mentén működő nagyvállalati bevezetés során. A konténer alapú platformtechnológia és a magán- és nyilvános felhőtechnológiák robbanásszerű fejlődése miatt ráadásul a vállalatok sokszor olyan igényeket, elképzeléseket támasztanak a "dobozos" szoftvermegoldásokkal szemben, ami megelőzi az azokra érvényes fejlesztési roadmap-eket, ezt az űrt viszont egy sikeres bevezetés érdekében fontos betölteni.

Immár közel 10 éve vezetünk be piacvezető nagyvállalatoknál OpenShift konténer-platform megoldásokat, így ezen ügyfeleinkkel szorosan együttműködve, közösen gondolkozva és sokszor közösen tervezve volt időnk és lehetőségünk megismerni azt, hogy az OpenShift / Kubernetes alapú konténer-platformok bevezetésáhez és hatékony használatához melyek azok a hiányzó láncszemek - legyen szó funkciókról, szolgáltatásokról vagy éppen architekturális bővítésekről - amelyek teljessé és komfortossá tudják tenni ezen technológiák használatát. Olyan terminológiát, tudásbázist, fejlesztői hátteret, működési módszereket és szoftverportfóliót alakítottunk ki, ami számos alkalommal a gyakorlatban is bizonyította helyességét és működőképességét, így ezen komponenseket és módszereket beépítve a szolgáltatás- és termékportfóliónkba képesek vagyunk gyakorlatilag bármyel alkalmazási és működési környezet igényeire hatákoyn választ adni.

Az OpenShift technológia nagyvállalati környezetbe integrálását biztosító szolgáltatásaink és az ehhez általunk fejlesztett, generalizált szoftverkomponenseik a következők:

OpenShift logo transparent
A projektek kezdeti szakaszában felhasználhatói felmérési módszertan és az azt támogató ellenőrzőlista-gyűjtemény, ami azonosítja a bevezetés fókuszterületeit és ami alapján a feladatok ütemezése, súlyozása, a bevezetés mérföldkövei határozhatók meg.

OpenShift logo transparent
Bevezetési módszertan, ami kiterjed a terminológiára, a közös nyelv használatára, a közös munkát megtámogató alaptudás kialakítására, valamint a projektmegvalósítás adminisztratív támogatására (pl. ellenőrzések, review-k, riportok), speciális (agilis) projektmenedzsment módszereire.

OpenShift logo transparent
Hibridfelhő-környezetek kialakítását, bevezetését és működését támogató automatizációs technológiák és konkrét automatizációs módszerek, folyamatok tervezése és kialakítása, különös tekintettel az ügyfelek meglévő szolgáltatásaival, folyamataival történő integrációra. Az integráció kiterjedhet többek között a környezetek és projektek automatizált létrehozására, illesztésére szolgáltatásmenedzsment és jegykezelő rendszerekkel, CMDB megoldásokkal.


OpenShift logo transparent
Alkalmazások automatikus skálázásának megvalósítása hibridfelhő-környezetekben. Az általunk fejlesztett megoldás szabványos Kubernetes (OpenShift) környezetekben biztosítja az erőforrások optimális kihasználását, képes az egyes környezetekben futó alkalmazások automatikus fel- és leskálázására, indítására.

OpenShift logo transparent
Költségmenedzsment- és konroll megoldás biztosítása OpenShift környezetekben, ahol dashboardon keresztül követhető nyomon az OpenShift erőforrások használata, határozhatók meg az egyes komponensekhez.