Automatizáció, szolgáltatáskialakítás

Az ULX fókuszában mindig a komplex, sok komponensből álló adatközponti rendszerek megvalósítása állt, ami szinte elképzelhetetlen számos feladat automatizációja nélkül. Ennek következményeként kritikus fontosságú volt (és mind a mai napig az) számunkra, hogy ismerjük és készség szinten alkalmazzuk a legmodernebb IT automatizációs eszközöket. Az általunk képviselt technológiák (elsősorban, de nem kizárólag a Red Hat szoftvermegoldások) mindig is élen jártak az automatizációban, az automatizáció támogatásában, ami napjainkra még hangsúlyozottabban érvényes. Az automatizáció ráadásul a felhőrendszerek széleskörű terjedésével újabb katalizátort kapott, hiszen a felhő egyik meghatározó eleme az automatizáció, lehetetlen elképzelni felhőt automatizált szolgáltatások használata nélkül.

Az általunk kínált automatizációs szolgáltatások az ügyféligények legteljesebb körét lefedik. Az adatközponti infrastruktúrák, Linux környezetek automatizált telepítésétől és életciklus-kezelésétől kezdve a teljes adatközponti környezetek, virtuális infrastruktúrák, adatbázis-rendszerek automatizált provizinálásán át az önkiszolgáló, szolgáltatásokra épülő, felhő alapú infrastruktúra- és alkalmazás-platformok kialakításáig valamennyi ügyféligényre hiteles és teljeskörű választ biztosítunk, hiszen ezen problémákkal, igényekkel, környezetekkel az elmúlt évtizedek során már mind találkoztunk és azokat valóban hatékonyan kezeltük.

Az automatizáción túl elsősorban a platformfelhő rendszerek terjedésével felmerülő igény a vállalatok meglévő (IT és IT-hoz kapcsolódó) szolgáltatásainak újragondolása, ezen szolgáltatások újratervezése a felhőigényeknek megfelelően, majd ezen szolgáltatások katalógusokba (szolgáltatás-katalógusok) szervezése és a vállalati működést támogató automatizált környezeteken keresztül azok bekapcsolása a mindennapos működésbe.

A felhő alapú, DevOps orientált szolgáltatáskialakítás és ezen szolgáltatások automatizált működésének biztosítása számunkra azért is különleges és meghatározó prioritással bíró szakmai terület, ahol számos ügyfelünk számára egyben tudjuk demonstrálni az ehhez szükséges szaktudást és technológiai stack-et, ráadásul a terület egyik hazai úttörőjeként mind a kompetencia, mind a szükséges technológiai az háttér ULX-nél bizonyítottan rendelkezésre áll.