EX200 – RHCSA vizsga

Kinek ajánljuk ezt a vizsgát?

  • Olyan tapasztalt Red Hat Enterprise Linux rendszergazdák részére, akik szeretnék a meglévő tudásukat minősíttetni.
  • Azoknak a hallgatóknak, akik már részt vettek a Red Hat System Administration I (RH124) és II. (RH134) tanfolyamokon.
  • Tapasztalt Red Hat Enterprise Linux rendszergazdák számára. akiknek a munkahelyén megkövetelik az RHCSA minősítést, vagy munkakörükből adódóan szükség lehet rá.
  • IT szakemberek számára, akik a jövőben RHCE minősítést szeretnének szerezni.
  • Olyan, már lejárt RHCE minősítéssel rendelkező IT szakemberek számára, akik a jövőben majd szeretnék megújítani az RHCE minősítésüket.

Vizsga összefoglaló

Az EX200 – RHCSA vizsga egy 3 órás gyakorlati vizsga, amely során a hallgatóknak egy működő rendszeren kell feladatokat végrehajtani. Ezáltal tudják bizonyítani, hogy megvan az elvárt tudásuk ahhoz, hogy sikeres Linux rendszergazdák legyenek. Teljesítése előfeltétel a későbbi RHCE minősítés megszerzésének. A vizsga a Red Hat Enterprise Linux 9 szoftverkörnyezetre épül. A résztvevő az ULX által meghirdetett időpontban kis csoportokban (maximum 6 fő) vehet részt a vizsgán. A vizsga eredményéről a hallgatók 3 munkanapon belül e-mailben kapnak értesítést.

Jelentkezés

A vizsgák időpontjairól információt itt találhat. Amennyiben szeretne regisztrálni a fenti vizsgára, vagy árajánlatot szeretne kapni, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken: