Red Hat Linux platformok

A Linux a vállalati adatközpontok meghatározó platformja, egyben a korszerű felhőtechnológiák alapja. A Linux a Red Hat életében mindig is meghatározó platform volt, a kezdetek óta erre épülnek a Red Hat szoftvermegoldásai.

Red Hat Enterprise Linux

A nagyvállalati hibrid-felhő alapja

A Red Hat Enterprise Linux az IT iparág elsőszámú, vezető Linux platformja, gyakorlatilag iparági szabvány az adatközpontok és felhőkörnyezetek létrehozásában. Alapot biztosít ahhoz, hogy akár a meglévő alkalmazásokat, akár vadonatúj technológiákat használva tetszőleges módon skálázzuk azokat, legyen szó helyi, hardver alapú környezetkről, virtualizált rendszerekről, konténer-technológiákról vagy bármely elterjedt felhőplatformról.

Red Hat Virtualization

Szabványos KVM alapú vállalati virtualizációs platform hagyományos és modern virtualizációs könyezetek kiszolgálására

Egy teljes vállalati virtualizációs platform, ami a teljes inftasrtuktúrát lefedve biztosítja a virtuális környezetek futtatását és menedzsmentjét akár szerver, akár asztali környezetek kiszolgálására.

Red Hat OpenStack Platform

Szabványos és nyílt infrastruktúra felhő vállalati felhasználásra tervezve

A Red Hat OpenStack Platform az iparági szereplők összefogásával létrejött szabványos infrastruktúra felhő (IaaS) Red Hat általi implementációja. Az OpenStack Platform lehetővé teszi, hogy a vállalatok szabványos elemekből építkezve a saját igényeikhez pontosan alkalmazkodó infrastruktúra felhőt hozzanak létre és működtessenek.

Red Hat Satellite

A Red Hat Enterprise Linux infrastruktúrák menedzsment eszköze

A Red Hat Satellite egy kifejezetten a Red Hat Enterprise Linux környezetek infrastruktúra-menedzsmentjére tervezett eszköz. A Satellite lehetővé teszi, hogy a vállalati Red Hat infrastruktúrák minden körülmények között hatékonyan, biztonságosa, a szabályozásoknak, elvárásoknak és szabványoknak megfelelő módon legyenek egy központi eszközről menedzselhetők.