DO180 tanfolyam (3 nap)

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

Azon adminisztrátoroknak, akik számára újdonság a konténer technológia és konténer orkszetráció, és szeretnék azt megismerni. Valamint fejlesztők részére, akik konténer alapú alkalmazásokat szeretnének fejleszteni, vagy a meglévő alkalmazásaikat szeretnék konténer-alapúakká tenni. Ajánljuk architekteknek, és rendszertervezőknek is, akik azt tervezik, hogy konténer alapú szoftvereket vagy szoftver-technológiákat használjanak a jövő rendszereiben, valamint minden olyan érdeklődő szakembernek, akiket érdekel a Kubernetes és a Red Hat OpenShift technológia.

Miről szól?

A képzés gyakorlati példákon keresztül vezeti be a hallgatót a konténertechnológiába, megismerteti a konténerek, a Kubernetes és a Red Hat OpenShift Container Platform alapjait. A tanfolyamon megszerzett tudás manapság egyaránt hasznos és fontos számos vállalati területen, legyen szó fejlesztőkről, adminisztrátorokról vagy éppen üzemeltetőkről. A tanfolyam alapját a Red Hat OpenShift Container Platform 4.5 termék jelenti, mind az elmélet, mind a gyakorlati példák a szoftver ezen verziójára épülnek.

A tanfolyam tervezett tematikája

  • A konténerek elméleti háttere, a Docker technológia és a Red Hat OpenShift termék bemutatása, felépítésének ismertetése
  • Konténerizált szolgáltatások létrehozása
  • Konténerek és konténer image-ek kezelése
  • Egyedi konténer image-ek létrehozása
  • Konténerizált alkalmazások telepítése Red Hat OpenShift környezetben
  • Több konténerből álló (multi-container) alkalmazások telepítése
A tanfolyamok időpontjairól információt itt találhat. Amennyiben kihelyezett vagy egyedi tanfolyamok iránt érdeklődik, illetve jelentkezni szeretne tanfolyamainkra, vagy árajánlatot szeretne kapni, vegye fel velünk a kapcsolatot a training@ulx.hu email címen és/vagy a +36 1 450 0921-es telefonszámon.