Termékek

Valamennyi általunk képviselt termék nyílt forráskódra épül és gyártó áll mögöttük. Ezt jelenti a vállalati nyílt forráskód, amit a kezdetektől következetesen hirdetünk és képviselünk.

Az ULX által kínált megoldások a vállalati IT működés legdinamikusabban feljődő, jól meghatározott területeit, az adatközponti rendszereket és hibridfelhő megoldásokat fedik le. Gyártóinkat és termékeinket is ennek megfelelően választottuk ki és ehhez igazodunk a jövőben is. A képviselt termékek egymást maximálisan kiegészítve a nagyvállalatok legfontosabb problémáira adnak hatékony választ, legyen szó infrastruktúra vagy ahhoz tartozó menedzsment kérdésekről, nagyteljesítményű és robosztus adatbázis-környezetekről, automatizációs feladatoktól vagy éppen korszerű elvekre épülő integrációs és fejlesztési kérdésekről.
Legfontosabb gyártói partnerünk Red Hat, a nagyvállalati IT elsőszámú nyílt forráskódú szállítója, akinek teljes portfóliója megtalálható az ULX kínálatában. A Red Hat mellett kiemelt szerepet kap az EnterpriseDB, a nyílt forráskódú, Postgres alapú vállalati adatbázisok legfontosabb gyártója, az EDB kínálata ugyancsak teljes mértékben szerepel palettánkon.

Specifikus területeken két meghatározó gyártópartnerünk megoldásait egészítik ki olyan általunk képviselt nyílt forráskódú nagyvállalati termékek is technológiák, mint az IT infrastruktúra és rendszermenedzsment területén igen népszerű és elterjedt Nagios, a vállalati tartalomkezelő és kollaboratív megoldásokat kínáló Nextcloud, a webalapú vállalati és szolgáltatói csoportmunka egyik úttörője és máig meghatározó szereplője a Zimbra, vagy az azonosságkezelési megoldások egyik fontos innovátora és fejlesztője a Forgerock.
A fentiekben szereplő gyártói felsorolás nem teljes, számos olyan nyílt forráskódú szoftvergyártó termékével, technológiájával van komoly szakmai és vagy projekttapasztalatunk, akik meghatározó szereplői saját szakterületüknek, de a fenti felsorolásból kimaradtak. Akkor is keressen fel bennünket, amennyiben úgy gondolja, hogy a fentiektől eltérő nyílt forráskódú szoftvertechnológiákban gondolkozik, az jelentheti az Ön számára a megoldást!