Szabványos Apache webszerver és szervletkonténer extrém terhelésű és rendelkezésre állású környezetek igényeire hangolva

A JBoss Enterprise Web Server egyesíti a piacvezető nyílt forráskódú technológiákat a vállalati képességekkel, hogy megoldással szolgáljon nagyszabású weboldalakhoz és pehelysúlyú Java web alkalmazásokhoz. Tartalmazza az Apache Web Server, illetve Apache Tomcat hitelesített, használatra kész verzióit, és az egymás közt használt összeköttetéseket. Mindez nagyvállalati, nyílt forráskódú köztes réteg szakértők által biztosított, megfizethető áru előfizetéses modellen keresztül valósul meg.

A JBoss Enterprise Web Server leegyszerűsíti a nyílt forráskódú web alkalmazás környezetek használatát. Az összes web alkalmazáshoz és nagyszabású weboldalak építéséhez, telepítéséhez, és karbantartásához alkalmazott népszerű nyílt forráskódú technológiát tartalmazva, a JBoss Enterprise Web Server leegyszerűsíti a vállalatok számára bármilyen méretű web környezet kezelését, adminisztrálását, és biztosítását.

RH_features

Red Hat JBoss Web Server áttekintlése

A JBoss Enterprise Web Server nyílt forráskódú megoldást nyújt a nagyszabású weboldalakhoz és pehelysúlyú Java alkalmazásokhoz egyaránt. Teljes megoldás bármilyen web alkalmazás környezethez, a világ legnépszerűbb web szervere, az Apache web szerver és a piacvezető servlet container, az Apache Tomcat kombinációján keresztül, el lett látva minden olyan népszerű modullal és összeköttetéssel, ami kellhet a biztonsághoz és a terheléselosztáshoz.

A JBoss Enterprise Web Server kihasználja a Red Hat hozzáértését a népszerű nyílt forráskódú projektek vezetésében és azoknak a fejlesztésében, és segíti azokat többéves terméktámogató életciklussal. Ezen komponensek gyártásra kész verzióinak kiválasztását ötvözve a nagyvállalati működés felügyeleti és biztonsági nyomkövetési jellemzőkkel, a JBoss Enterprise Web Server hosszú távú, stabil és biztonságos web alkalmazás infrastruktúrát nyújt az IT vállalatoknak.


RH_features

Tulajdonságok és komponensek

A JBoss Enterprise Web Server a webes alkalmazásokhoz ad teljes megoldást, az összes szoftverrel és általános csatlakozóval ami csak kellhet egy tipikus könnyűsúlyú Java alkalmazás-telepítéshez. Tartalmaz 100%-osan nyílt forráskódú production-ready technológiák stabil verzióit, amik a Red Hat által lettek hitelesítve és tesztelve és biztosítva vannak hosszútávú vállalati termék életciklussal.

Apache Tomcat

Az Apache Tomcat a világ legnépszerűbb nyílt forráskódú servlet containere. A Java Servlet és Java Server Pages specifikációinak implementációjaként az Apache Tomcat ideális az egyszerűbb Java alkalmazásokhoz. A választható Tomcat Native komponens kihasználhatja az Apache Portable Runtime-ot, hogy jobb skálázhatóságot, teljesítményt, és jobb integrációt tudjon biztosítani a natív szerver technológiákkal.

Apache Web Server

Az Apache Web Server (httpd) a legnépszerűbb nyílt forráskódú web szerver a piacon, az internetes szerverek több mint 50%-át üzemeltetve, melyek között a világ legigényesebb weboldalai is szerepelnek. Megtalálhatóak benne általános modulok és hitelesítő csatlakozók, caching, proxying, szűrés és terheléskiegyenlítés (mod_jk).


RH_features

Telepítési lehetőségek

A JBoss Enterprise Web Server rugalmas megoldás sokféle alkalmazás infrastruktúra használatához. A komponensek külön, vagy együtt is telepíthetőek, hogy segítsék a különböző web alkalmazások típusait:

 • Szabványos vállalati web szerver – Használja az Apache Web Server komponenst és a mellékelt modulokat különböző webes alkalmazásokhoz, az egyszerűbb weboldalaktól a vállalati alkalmazásokig.
 • Egyszerű Java alkalmazás szerver – Használja ki a híres Apache Tomcat-et, hogy gyorsan tud­jon építeni, telepíteni, és karbantartani egyszerűbb Java alkalmazásokat és szolgáltatásokat.


A JBoss Web Server használatának előnyei

 • Csökkentett komplexitás

  Egyszerűsítse le népszerű nyílt forráskódú szoftvereinek használatát, és kerülje el az integrációs, és verzióbeli különbségből adódó konfliktusokat. Egy szimpla előfizetés tartalmazza az összes tanúsított, integrált szoftvert, mindennel, ami Önnek kellhet, hogy egyszerű webes alkalmazásokat építhessen és tarthasson fenn.
 • Vállalati termék életciklus

  Élvezze a stabil verziójú, népszerű, nyílt forráskódú szoftvereket, hosszútávú, kiszámítható vállalati termék életciklusokkal. Minden újabb kiadás részesül kiszámítható frissítésekben, amik tartalmaznak hibajavításokat, és nem-zavaró újításokat, és fenntartják a termék kompatibilitást akár 5 éven keresztül is.
 • Felügyelet

  Minden előfizetés tartalmaz belépési engedélyt a Red Hat vállalati IT műveleti portálhoz a szoftver felügyelethez, frissítésekhez és a riasztási értesítésekhez. Könnyen felügyelheti konfigurációit, alkalmazásai leltárazását, és másodpercek alatt telepítheti a frissítéseket az egész vállalatnál.
 • Biztonsági frissítések

  Tartsa környezetét biztonságban, kihasználva a Red Hat dedikált biztonsági válasz csapatát, amely a biztonsági problémákat követi nyomon, kritikusan meghatározza, körvonalazza az érintett eseteket, és kritikus biztonsági frissítéseket nyújt hozzájuk, ahogy azonosította azokat.
 • Szakértői technikai segítség

  Használja ki a Red Hat az Apache szoftverekhez való hozzáértését. Több, mint 10 évnyi, az Apache szoftverek terén szerzett vezetői, szállítói, fenntartói és támogatói tapasztalattal, a Red Hat szakértői csapata a legtapasztaltabb vállalati segítői csapat a piacon.