EX294 – RHCE vizsga

Kinek ajánljuk ezt a vizsgát?

  • Tapasztalt Linux IT szakembereknek akik már rendelkeznek RHCSA minősítéssel és szeretnének RHCE minősítést is szerezni
  • Red Hat Enterprise Linux rendszeradminisztrátorok számára, akik a meglévő tudásukat szeretnék minősíttetni
  • Azon hallgatók számára, akik korábban már részt vettek a Red Hat Rendszeradminisztráció I. (RH124), Rendszeradminisztráció II. (RH134) és Rendszeradminisztráció III: Linux automatizáció (RH294) tanfolyamokon.
  • Tapasztalattal rendelkező Red Hat Enterprise Linux rendszeradminisztrátorok számára, akiknek a munkahelyén megkövetelik az RHCE minősítést vagy ennek megléte szükséges egy munkakör betöltéséhez
  • Lejárt RHCE minősítéssel rendelkezők számára, akik már megszerezték az RHCSA minősítést
  • RHCE minősítéssel rendelkezők számára, akik szeretnék meghosszabbítani minősítésük érvényességét.

Vizsga összefoglaló

RHCE (Red Hat Certified Engineer) minősítést az a hallgató szerezhet, aki már rendelkezik RHCSA (Red Hat Certified System Administrator ) minősítéssel, illetve a vizsgán bizonyítja, hogy rendelkezik a szükséges tudással, készséggel és képességgel ahhoz, hogy vezető Red Het Enterprise Linux rendszeradminisztrátor legyen. Az EX294 – RHCE vizsga egy aktív részvételt igénylő 4 órás gyakorlati vizsga. A vizsgát el lehet végezni RHCSA minősítés megléte nélkül is, de sikeres vizsga esetén az RHCE minősítést addig nem kapja meg a vizsgázó, amíg nem tesz sikeres RHCSA vizsgát. Az EX294-es vizsga a Red Hat Enterprise Linux 9 szoftver képességeire épül, annak sikeres teljesítéséhez a Red Hat Enterprise Linux 9-hoz kapcsolódó alaptanfolyamok elvégzése javasolt. A résztvevő az ULX által meghirdetett időpontban kis csoportokban (maximum 6 fő) vehet részt a vizsgán. A vizsga eredményéről a hallgatók 3 munkanapon belül e-mailben kapnak értesítést.

Jelentkezés

A vizsgák időpontjairól információt itt találhat. Amennyiben szeretne regisztrálni a fenti vizsgára, vagy árajánlatot szeretne kapni, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken: