Gyakorlati vizsgák, melyek a valós képességeket tesztelik 

A Red Hat minősítések a legelismertebb minősítések közé tartoznak az informatika területén. A minősítést a hallgató csak abban az esetben kapja meg, ha egy gyakorlati vizsgán bizonyítja tudását. A vizsgák és tanúsítványok teljes rendszere egy olyan átfogó és flexibilis programot nyújt, amit a mai specializálódott vállalati IT szervezetek igényelnek.
A megfelelő vizsga kiválasztása függ a hallgató meglévő tudásától, a munkakörétől és céljától. Akár haladó, akár minimális tapasztalattal rendelkezik, a Red Hat kínálatában megtalálhatja azt az oktatást, ami lehetővé teszi, hogy szakértelme tovább fejlődjön.

Red Hat Certified System Administration (RHCSA)

A Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) minősítés megszerzéséhez sikeres gyakorlati vizsgát kell tenni, ami a Red Hat Enterprise Linux környezethez szükséges alap rendszergazdai ismereteket foglalja magéba. Az RHCSA egy széles körben elismert minősítés az olyan szakemberek számára, mint például az adatbázis adminisztrátorok, fejlesztők és terméktámogató tecnikusok.

Red Hat Certified Engineer (RHCE)

A Red Hat Certified Engineer (RHCE) minősítést a már Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) minősítéssel rendelkező szakemberek kaphatják meg, így bizonyították szaktudásukat és Red Hat Enterprise Linux rendszergazdai képességeiket.

Az aktuális vizsgaidőpontjainkról tájékozódjon weblapunkon vagy vegye fel a kapcsolatot irodánkkal.

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretne a fenti vizsgák valamelyikére, kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeken fordulhat:

Telefon: (1) 450 0921
Email: training@ulx.hu