DO180 tanfolyam (3 nap)

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

Azon adminisztrátoroknak, akik számára újdonság a konténer technológia és konténer orkszetráció, és szeretnék azt megismerni. Valamint fejlesztőknek részére, akik konténer alapú alkalmazásokat szeretnének fejleszteni, vagy a meglévő alkalmazásaikat szeretnék konténer-alapúakká tenni. Egyúttal architekteknek, és rendszertervezőknek, akik azt tervezik, hogy konténer alapú szoftvereket vagy szoftver-technológiákat használjanak a jövő rendszereiben.

Miről szól?

A képzés bemutatja a hallgatók számára az iparágban manapság széles körben elterjedt Docker konténer technológiát, a docker konténerek használatához szükséges Kubernetes orkesztrációt, illetve ezen technológiák egy széles körben használt és elterjedt gyártói implementációját a Red Hat OpenShift Container Platformot.

A tanfolyam tervezett tematikája

  • A konténerek elméleti háttere, a Docker technológia és a Red Hat OpenShift termék bemutatása, felépítésének ismertetése
  • Konténerizált szolgáltatások létrehozása
  • Konténerek és konténer image-ek kezelése
  • Egyedi konténer image-ek létrehozása
  • Konténerizált alkalmazások telepítése Red Hat OpenShift környezetben
  • Több konténerből álló (multi-container) alkalmazások telepítése

A tanfolyamok időpontjairól információt itt találhat. Amennyiben a fentieken kívüli, kihelyezett vagy egyedi tanfolyamok iránt érdeklődik, illetve jelentkezni szeretne tanfolyamainkra, vagy árajánlatot szeretne kapni, vegye fel velünk a kapcsolatot a training@ulx.hu email címen és/vagy a +36 1 450 0921-es telefonszámon.