Vállalati alkalmazás-platform azok számára, akiknek fontos a biztonság, a teljesítmény és a skálázódás, legyen szó bármilyen implementációs környezetről.

A Red Hat JBoss köztesréteg termékei a fejlesztőket, a szoftverarchitekteket és az IT vezetőket is támogatják abban, hogy vállalati minőségű alkalmazásokat hozzanak létre, azok segítségével integrálják és automatizálják a vállalati rendszereket, folyamatokat. A portfólió valamennyi eleme azt a célt is szolgálja, hogy mind a feljesztés, mind az üzelemtetés költséghatékonyan, a mindenkori igényeket maximálisan kielégítve, skálázható módon történhessen. Valamennyi Red Hat köztesréteg komponens garantáltan és tökéletesen működik bármely vállalati IT infrastruktúrán, legyen szó helyi telepítésekről, felhőkörnyezetekről vagy éppen konténer alapú környezetekről, mint például a Red Hat piacvezető OpenShift Container Platform megoldása.
A JBoss alkalmazás-platform a Red Hat vállalatok számára fejlesztett és optimalizált alkalmazás-futtatási és köztesréteg szoftverportfóliója. A JBoss portfólióba tartozik a JBoss Enterprise Application Platform (JBoss EAP), a Red Hat szabványokra épülő, felhő- és konténeralapú működésre optimalizált pehelysúlyú alkalmazáskiszolálója, a Red Hat Integration, vagyis az alkalmazások közti integrációt megvalósító szoftverkörnyezet, az üzleti folyamatok implementációját és a szabályalapú döntéshozatal-támogatást biztosító Red Hat Process Automation, illetve a vállalati alkalmazások robosztus, platformfüggetlen futtatását biztosító Red Hat Runtimes szoftvercsomagok.

rc_banner_jbossA JBoss a vállalat 2007-es akvizíciót követően került a Red Hat portfóliójába és mára a Red Hat egyik legerősebb márkanevévé vált. A JBoss brand a Red Hat vállalati köztesréteg termékeit jelenti, azon belül is külön termékplatformokat takar a különféle köztesréteg funkciók megvalósítására. Ezen funkciók, illetve az azt megvalósító JBoss termékplatformok a következők:

Alkalmazás-futtatási környezetek és alaptechnológiák

Alkalmazás-integrációs megoldások

  • Red Hat JBoss A-MQ
  • Red Hat JBoss Fuse

Adat-integrációs megoldások

Üzleti-folyamat automatizálás és szabálykezelés

Integrált fejlesztői környezet

Rendszermenedzsment és életciklus-kezelés

  • JBoss Operations Network

jboss middleware portfolio 2015

A Red Hat a JBoss felvásárlását követően – következetesen ragaszkodva a vállalat filozófiájához és stratégiájához – valamennyi JBoss szoftvertermék forráskódját megnyitotta mind a fejlesztői közösség, mind a felhasználók számára és azóta is a JBoss fejlesztői közösség (JBoss.org) legjelentősebb támogatója. Aktívan vesz részt a JBoss.org közösség illetve az azon belül fejlesztett termékek és technológiák létrehozásában és ezen megoldásokra építkezve hozza létre a vállalati felhasználásra szánt enterprise szoftvertermékeit.

Az itt felsorolt termékekről további részleteket, illetve árazási információkat a sales@ulx.hu email címen és/vagy a +36 1 450 0921-es telefonon keresztül kaphat.