A megfelelő és biztos tudás minden szoftver sikeres bevezetésének, elterjesztésének alapja. Nincs ez másként a nyílt forráskódú szoftverek esetében sem, ahol sokszor jogosan merül fel az a probléma, hogy – mivel a szoftver bárki számára elérhető, megismerhető – akár sokan, sokféle típusú és minőségű oktatást kínálnak a szoftverekhez. A megfelelő szintű képzés a bevezetés és az üzemeltetés során komoly sikertényező (vagy ennek hiánya komoly kockázati tényező), ezt felismerve számos nyílt forráskódú szoftvergyártó – azon túlmenően, hogy támogatást, jogi védelmet biztosít a szoftverekhez – oktatási szolgáltatást is kínál. Az elérhető képzési, vizsga, és minősítési szolgáltatások tekintetében a gyártók által kínált oktatások a nyílt forráskódú és tulajdonosi esetben megegyeznek. Az ULX által kereskedelmileg és szolgáltatásilag támogatott szoftverkomponensek esetében a legtöbb termékhez az adott gyártók hivatalos gyártói oktatásait is elérhetővé tesszük ügyfeleink részére saját oktatási üzletágunkon keresztül. A termékoktatások legtöbbje a „hagyományos” oktatási program mellett (általában létezik bevezető és haladó színvonalú, üzemeltetőknek, fejlesztőknek és felhasználóknak szóló képzés) vizsgalehetőséget is kínál, amely vizsgák nemzetközileg elismert minősítést jelentenek.

szolg_oktatásA hivatalos gyártói termékoktatások mellett természetes kínálunk olyan egyedi, megoldás- vagy intézményspecifikus  oktatási programokat is, amelyek célirányosan kerülnek összeállításra, akár több szoftver elemeire épülő személyre szabott tananyagként.

Az ULX által kínált oktatási csomagok a nyílt forráskódú vállalati szoftvermegoldások minden fontos területét lefedik, magyar nyelvű, hivatalos tanfolyamokkal.

Jelenlegi kínálatunkban alábbi gyártói tanfolyamok szerepelnek:

A tanfolyamok időpontjairól információt itt találhat. Amennyiben a fentieken kívüli, kihelyezett vagy egyedi tanfolyamok iránt érdeklődik, illetve jelentkezni szeretne tanfolyamainkra, vagy árajánlatot szeretne kapni, vegye fel velünk a kapcsolatot a training@ulx.hu email címen és/vagy a +36 1 450 0921-es telefonszámon.